Blogroman

  • 13 maart 2015 |
  • 0 x bekeken|

Lees mee met de voorpublicatie van de nieuwste literaire thriller van Sietske Scholten. Elke werkdag wordt er een hoofdstuk online gepubliceerd op Blogroman die door Sietske Scholten een dag eerder is geschreven en door Blogromans redactieteam is goedgekeurd. De literaire thrillers ‘De fatale uitweg’, ‘De schaduw van Elvira’ en ‘Nu of nooit’ zijn op deze wijze tot stand gebracht. De volgende voorpublicatie ‘Tabula Rasa’ is op 23 oktober 2017 van start gegaan.

“De grote lijnen van een nieuwe thriller heb ik voor de start van het boek al in mijn hoofd vaststaan, maar het verhaal verfijnt zich pas echt tijdens het schrijven. Niet altijd kan ik gaan voor mijn eerste ingeving als dat dramaturgisch niet klopt met een eerder hoofdstuk, want eenmaal gepubliceerd kan ik de ingezette verhaallijn niet meer wijzigen. Dat stimuleert mij om creatiever te zijn, langer na te denken over de personages en hun motieven, over situaties en handelingen. Het schrijfproces wordt daardoor zeer uitdagend en inspirerend.”
-Sietske Scholten

Via de Facebook-pagina van Sietske Scholten staan de lezers in direct contact met elkaar en met de schrijfster. Dit schept de mogelijkheid om samen met andere lezers mee te leven met de personages, de opgebouwde spanning gezamenlijk te ervaren en te speculeren over het verhaal. Blogroman creëert hiermee de unieke omstandigheid om collectief een boek te lezen, hoofdstuk na hoofdstuk.

Liever het boek in één keer lezen? Na het afronden van het laatste hoofdstuk wordt de thriller klaargemaakt voor publicatie en verschijnt het als paperback en Ebook. Sietske Scholtens eerdere literaire thrillers zijn hier te bestellen via iedere boekhandel in Nederland, België en online.

Een email ontvangen zodra er een nieuw hoofdstuk of ShortThrill verschijnt? Meld je dan hier aan en ontvang een emailnotificatie als er een nieuwe blog online komt.